Top 15 functietitels die bedrijven aannemen

 


U kunt een hacker gezocht rekruteren voor verschillende functietitels in uw bedrijf. Hieronder staan ​​de belangrijkste functietitels voor het inhuren van hackers,

 

1. Cyberbeveiligingsanalisten

Verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van beveiligingsmaatregelen om constante bedreigingen op de computernetwerken en -systemen van een bedrijf te beheren. Ze helpen de IT-systemen en de daarin opgeslagen informatie en gegevens te beschermen.

 

2. Cyberbeveiligingsingenieurs

Verantwoordelijk voor kwaliteitsborging en verificatie van de beveiliging van computer- en IT-systemen en netwerken. Ze bevelen manieren en methoden aan om de beveiliging te verbeteren en bedreigingen en aanvallen te voorkomen.

 

3. Penetratietesters

Verantwoordelijk voor het identificeren van beveiligingsbedreigingen en kwetsbaarheden op de computersystemen en digitale activa van een bedrijf. Ze maken gebruik van gesimuleerde cyberaanvallen om de beveiligingsinfrastructuur van het bedrijf te verifiëren.

 

4. Netwerkbeveiligingsbeheerders

Verantwoordelijk voor het instellen van beperkingen en beveiligingsmaatregelen zoals firewalls, antivirusbescherming, wachtwoorden om de gevoelige gegevens en vertrouwelijke informatie van een bedrijf te beschermen.

 

5. Netwerkbeveiligingsingenieurs

Verantwoordelijk voor het oplossen van beveiligingsproblemen en -problemen in een bedrijf. Ze testen de systemen op eventuele inbreuken, aanvallen en kwetsbaarheden, zowel in de software als in de hardware die op het terrein is geïnstalleerd.

 

6. Forensische onderzoekers computerhacken

Verantwoordelijk voor het verzamelen van bewijsmateriaal en het detecteren van hacker gezocht door een onbevoegde gebruiker door middel van onderzoeken. Ze moeten de informatie verzamelen en presenteren voor het indienen van rechtszaken.

 

7. Informatiebeveiligingsanalisten

Verantwoordelijk voor het installeren van firewalls en andere beveiligingsmaatregelen om de netwerksystemen van een bedrijf, gevoelige, vertrouwelijke en kwetsbare gegevens en informatie te beschermen.

 

8. Informatiebeveiligingsmanager

Verantwoordelijk voor het bewaken en beheren van een team dat de computersystemen en -netwerken van een bedrijf beschermt, samen met de informatie en gegevens die erin zijn opgeslagen. De ISM speelt een cruciale rol in een bedrijf als het gaat om het controleren op beveiligingsinbreuken of elke vorm van kwaadwillende aanvallen.

 

9. Informatiebeveiligingsfunctionarissen

Gelijkaardige rol als die van Informatiebeveiligingsanalisten, maar met meer en specifieke nadruk op gegevensbeveiliging en kwetsbaarheid. Verantwoordelijk voor het implementeren van innovatieve en efficiënte technologische oplossingen om elke vorm van kwaadwillende aanvallen te voorkomen.

 

10. Chief Information Security Officer

Een zeer prominente rol in een bedrijf op het niveau van uitvoerend leiderschap. Ze plannen en bepalen de strategie, visie en doelstellingen van de beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om de bescherming van gevoelige en vertrouwelijke activa te waarborgen.

 

11. Ethische hackers

Verantwoordelijk voor het onderzoeken en analyseren van de zwakke punten en kwetsbaarheden in het systeem. Ze maken een scorecard en rapporteren over de waarschijnlijke veiligheidsrisico's en doen suggesties voor verbetering.

 

12. Intelligentie-analist

Verantwoordelijk voor het verzamelen en verzamelen van informatie en gegevens uit verschillende bronnen om de beveiligingsbedreigingen en kwetsbare aanvallen op een bedrijf te bepalen en te beoordelen.

 

13. Gegevensherstelspecialisten

Verantwoordelijk voor het herstellen van de gegevens die verloren zijn gegaan door eventuele fouten of storingen in het systeem. Ze beschikken over zowel technische als logische vaardigheden om te herstellen van computeropslagapparaten, of het nu hardware of software is.

 

14. Functionarissen voor gegevensbescherming

Verantwoordelijk voor het beschermen van de gevoelige en vertrouwelijke gegevens van een bedrijf volgens de regels en voorschriften voor gegevensbescherming. Ze controleren de toegangsrechten tot de gegevens en zorgen ervoor dat eventuele inbreuken op de beveiliging worden voorkomen.

 

15. Directeur Beveiliging

Verantwoordelijk voor het toezicht en de bewaking van de beveiliging van medewerkers, bedrijfsmiddelen, gegevens en informatie van een organisatie. De Directory communiceert het beveiligingsbeleid en de veiligheidsvoorschriften aan de werknemers en zorgt ervoor dat ze strikt worden nageleefd. Hij of zij rapporteert aan de Chief Security Officer.


Comments